За Хербалайф
За Хербалайф
Различната компания за хранене

Хербалайф е световна компания в областта на храненето, посветена на това да помага на хората по целия свят да водят здравословен и активен начин на живот. Милиони хора вече са постигнали и поддържат страхотни резултати и аз се ангажирам да ти помогна да направиш същото. Храненето с Хербалайф не е модна диета или бързо решение. С Хербалайф няма да елиминираш група храни или драстично да промениш приема си на калории от днес за утре. Вместо това, философията на компанията е създаване на общност, която ще ти помогне да промениш живота си по приятен, ефективен и последователен начин.

Хранителните продукти са научно разработени и са произведени съгласно най-високите регулаторни стандарти в света и се разпределят в 8 основни групи:

ШЕЙК ФОРМУЛА 1
ДЕТОКС ПРОДУКТИ
ПРОТЕИН ИЗОЛАТ
ЕНЕРГИЗИРАЩИ ПРОДУКТИ
МЕЖДИННИ ЗАКУСКИ
ГРИЖА ЗА КОЖАТА
ВИТАМИНИ
ГРИЖА ЗА КОСАТА

Подробна информация за продуките може да получиш от Треньор на Хербалайф.
Тъй като, нуждите на всеки човек са индивидуални, а желания краен резултат – различен, няма как информация за състава и произхода на продукта, да те ориентира, кой продукт и в какъв режим на прием е подходящ за теб.

За да постигнеш желания резултат /отслабване, качване на мускулна маса, енергия и здраве или друго/, е необходимо да се консултираш с наш Треньор, който след обстоен анализ ще ти предложи подходящите продукти, хранителен режим и цялостен подход към проблема ти, индивидуално за теб.

МИСИЯ И ВИЗИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

В HERBALIFE можеш да намериш много повече от продукти за здравословно хранене.
Тук ще получиш много допълнителна стойност!

1.       Личен ТРЕНЬОР – това е обучен консултант, който ще ти помогне да избереш най-подходящите за теб продукти, ще направи за теб персонализирана програма за постигане на целите които имаш, без значение дали искаш да свалиш или да качиш тегло, или пък имаш други цели.

2.       Ще получиш много допълнителни материали и обучение, което ще ти помогне да промениш своите навици, към по-здравословни. Видео лекции, он-лайн срещи на живо с Треньор, достъп до здравословни рецепти и тренировъчни видео програми.

 

3.       Ще бъдеш приет в общност от хора, които ще те подкрепят и ще споделят твоята визия за активен и здравословен начин на живот.

И ВСИЧКО ТОВА, ЩЕ ПОЛУЧИШ БЕЗПЛАТНО КЪМ ТВОЯ ПРОДУКТОВ ПАКЕТ!

Безплатните онлайн консултации се извършват всеки четвъртък
между 10:00 и 14:00ч след предварително записване!

    Изпращане
    Изпращане

    Вашият коментар