Моята история

Аз съм Грета Узунова и съм независим член на Хербалайф, консултант по здравословно хранене и активен начин на живот. Преди 6 години попаднах в клуб по здравословно хранене по препоръка на моята сестра. Причината да бъда там беше, че не се чувствах добре, нямах достатъчно енергия и много често се срещах с диагнозата „възраст“. Реших да започна програма и това промени живота ми. Започнах да се чувствам по-енергична, изучих принципите на здрависловното хранене и натрупах знания, които продължавам да надграждам  и до днес. Тогава бях на 51г , период от живота, в който много хора мислят за залеза на своята кариера. За мен беше това беше моментът, в който съзнателно сложих край на професионалния си път като експерт в областта на Застрахователните услуги

и положих началото на кариера в Хербалайф. Посещавайки многобройни обучения по пътя на собственото си развитие се срещнах с едни от най-големите световни експерти и консултанти в областта на здравословното хранене, в държави като Испания, Португалия, Чехия, Турция, САЩ, Гърция, Италия, Украйна и Хърватска.
Създадох първите групи за подкрепа извън София и благодарение на тази работа вече има изградени групи в цялата страна. Започнахме от В.Търново, след това Варна, Плевен, Ямбол, Сливен, Нова Загора, Бургас. Много от клиентите, участвали в групите, възприеха идеята за това как да бъдат треньори и да помагат на хората около себе си в мисията ни да направим света по-здрав и по-щастлив.

Безплатните онлайн консултации се извършват всеки четвъртък
между 10:00 и 14:00ч след предварително записване!

    Изпращане
    Изпращане